EErbjudande

YOGA


Yoga är ett effektivt sätt att skapa balans mellan kropp och själ, mellan kropp och sinne. Syftet med yoga är att finna balansen mellan kropp och själ. Yogan finns i många olika former från sittandes till mer fysiskt och kan anpassas så alla kan vara med från barn till äldre. 


Hatha yogan är fokus på att få full kontroll över kroppen och skapa balans i kroppens energisystem.

Medicinsk yoga är en mjuk och meditativ och kraftfull yogaform som passar alla och den har en djupgående kraft på både kropp och själ.

Yin yoga är en terapeutisk och återhämtande yoga form. Yin yogan fokuserar på skelettet, bindväv, ligament,  inre organ och meridianderna som löper i kroppen. 

Barn yoga är en härlig form av yoga där vi gör en saga tillsammans och fokus ligger på att ge barnen ett sätt att hitta sig själva och stilla sitt eget inre från den vardagliga stressen.

Djurkommunikation.

Medium


Som medium jobbar jag med olika inriktningar som tex: sittningar, seanser, tarotkort, änglakort, djurkommunikation, healing både tradionell och shamansk, husrening samt meditationscirklar.


Mitt syfte är att bevisa själens överlevnad efter att kroppen lämnat jordelivet och att vi kan ha kontakt med olika själar. Vi kan kommunicera med allt som har en själ.


Jag utbildades av Maria Therese Bohman Agerhill. Du kan läsa mer på hennes hemsida. 


SALT KOKONG


I en salt kokong får du uppleva en salt behandling för din kropp och dina lungor. Saltet är 100% rent medicinskt salt. Att andas  är viktigt och saltet gör dig piggare. En behandling är bra för den lindrar symtom på både astma, allergi, kol, psoriasis och en vanlig förkylning.


I salt kokongen halv sitter du med oömma kläder tex: ett linne och trosor så att så mycket som möjligt av kroppen får salt på sig. Du kan välja mellan att lyssna på musik, meditation eller bara vara i kokongens egna surrande som är rogivande.